Снимка: архив, Булфото
fallback

Възрастна жена е предала 3 000 лв. на телефонни измамници, съобщиха от МВР.

Вчера около 16:00 часа на стационарния телефон на 63-годишна жителка на Монтана се обадила жена, плачеща по телефона. След това последвало второ телефонно обаждане от мъж, представил се за лекар и отправящ закани за саморазправа, ако не даде пари.

Няколко минути по-късно жената получила трето обаждане от мъж, който казал, че е инспектор Стефан Григоров от полицията и поискал съдействие за залавянето на обадилите се по-рано телефонни измамници.

Жената трябвало да предостави наличните си 3 000 лв, като по този начин да помогне на органите на реда.

Потърпевшата оставила сумата от 3 000 лв до контейнерите за смет пред блока ѝ в ж.к. "Младост". По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 7 години

До Stonewall Jacksonха ха ха няма да дочакаш еврейска пенсионерка да ти пусне и стотинка. обърка нацията.

6

Пешо

преди 7 години

Дайте точен адрес за да ги намеря. Много ми трябват. Ще си купя салам народен, кайма народна, ще дам 10% за бедните депутати без квартири в столицата и ще търкам картончета от "Лавка" на Шишо. Ако ги върна ще ме дават по телевизията. Много ислам, ама нямам желание.

5

Реалист

преди 7 години

Моля да не коментираме повече такива новини за измамени жени. Те се бухат като сляпи на пешеходна пътека , хвърлят хиледарки и гласуват за БСП. Не заслужават съчувствие. А Бойко такива гламаци ги прави министри. Правителство без жени. Жените в кужнята и да раждат деца. За това са създадени от природата.

fallback