Снимка: архив Булфото
fallback

Утре, от 11:00 до 15:00 ч., ще бъде спряно движението в тунел "Витиня" на автомагистрала "Хемус", съобщиха от АПИ. Предстои да се обследва тръбата за София.

Трафикът за Варна и София ще се пренасочва по обходен маршрут - в посока Варна движението ще се отклонява от пътен възел "Витинска река", при 30-ти километър на автомагистралата по път I-1 София - Ботевград, а след това по път I-3 Ботевград - Плевен до пресичането с път II-17 (Обходен път на Ботевград).

Oще по темата

Обходният маршрут продължава по път II-17 до пътен възел "Ботевград", където движението ще се включва в АМ "Хемус".

Пътуващите към София ще се отклоняват при 35-ти километър чрез временна връзка по път I-1 Ботевград - София. Трафикът ще се включва отново в автомагистралата при пътен възел "Витинска река" при 30-ти километър.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и указанията на контролните органи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време на денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

писна ми с тия тунели. Северна България да се отцепим. Имаме си от едно време столица с история, море, пристанище, житница, АЕЦ. Остава само 2-3 тунела и една магистрала да направим.

11

Демокрация

преди 7 години

Сигурно затварят пътя за мене да не мина оттам.

10

Анонимен

преди 7 години

Дълго време се строй и ремонти постояно.Не и върви.Да се потърси фирма от вън.

fallback