Снимка: Flickr.com
fallback

Шест години затвор получи мъж от Вакарел, който се опита да запали полицейски служител. Инцидентът станал през месец май миналата година.

Нападението е извършено срещу полицейски служител от Ихтиман, който изпълнявал служебните си задължения при възникнала междусъседска свада.

Мъжът заплашил да запали съседа си с бензин, като преди това е употребил алкохол.

Пристигналият на място служител на реда се опитал да го спре, но самият той бил полят със запалителната течност. Нападателят многократно се опитал да го възпламени със запалка. В последвалата схватка между двамата, полицаят успял да изтръгне горящата запалка от ръцете на мъжа.

Той ще изтърпи присъдата си при първоначален строг режим. Тя не е окончателна и подлежи на обжалване пред Апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

ШАРАН БГ

преди 7 години

Ако се бе опитал да запали "независим" съдия, присъдата щеше ли да бъде същата ?? И втори въпрос: Ако полицаят го бе разстрелял този д,ивак, на колко години независимия щеше да осъди полицая ??

3

Анонимен

преди 7 години

Рано е за Коледа.

2

Анонимен

преди 7 години

До смЕх"пищова" парави искра при стрелба. Не знам дали че е достатъчно да възпламени бензина, но защо не опиташ и не ми кажеш резултата

fallback