Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед
Нови 50 фургона за новопристигащи бежанци поставиха в лагера в Харманли. Това стана ясно официално на пресконференция на кмета на града Мария Киркова.
Oще по темата
Киркова вчера съобщи, че "сега е входиран инвестиционен проект от Държавна агенция за бежанците (ДАБ) "Изграждане и монтаж на контейнерни жилища" в Центъра за временно настаняване (ЦВН)".

Самата тя определи ситуацията като тревожна, което притеснявало нея и местните жители.

"Аз като кмет съм категорично против допълнително поставяне на фургони и увеличаване капацитета на Центъра за временно настаняване", посочи Мария Киркова, цитирана от Булфото.

Според местни жители обаче поставяне на нови фургони и ремонтни дейности в лагера се извършват повече от месец.

В същото време разрешението за тях било поискано през тази седмица, когато те вече на практика са поставени и свързани с електричество и вода, посочват жителите на Харманли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Антон

преди 7 години

Водата и тока им го вързаха сега слагат и климатици навсякъде

61

Мунчо

преди 7 години

Ако сме наистина толерантни, трябва да осигурим на всеки мигрант по 4 жени! И както е в шериата - за кражба да *** дясна ръка, при рецидив, ляв крак!

60

Sorry za latinicata

преди 7 години

До Един от СеверозападаAaa, ne taka. Bejancite gi pusna bivshiqt kmet, Mihail Liskov ot BSP. Oste togava preduprjdavahme, no chervenite v grada ne ni chuha, misleha che e politichesko govorene.

fallback