Снимка: архив, Bulphoto
fallback

58-годишен мъж от Лясковец падна от велосипед, а лекарите констатираха смъртта му.

Инцидентът е станал вчера около 9:00 ч. в Горна Оряховица.

По първоначална информация мъжът се е предвижвал с велосипед, когато загубил управление над него и паднал на пътното платно.

Пристигналият на мястото медицинские екип на Спешна помощ – Горна Оряховица е констатирал смърттта му. Тялото е изпратено за аутопсия.

По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

neo5

преди 7 години

Брат ми е бил пряк свидетел, таман бил на КПП-то, той е военен, че вика като падна, започна да шурти кръв от главата му и за 3 мин. издъхна. Починалият отивал таман да си търси почасова работа, нещо такова ми каза братлето. Ужас просто!

4

Анонимен

преди 7 години

Не е починал от падането просто си му е дошло времето. При този стрес и напрежение живото стана кратък. Ако пък е имал и здравословни проблеми още по лошо. Още няма случай човек да се е убил при падане от колело. Най много да се ожули или счупи крак или ръка в зависимост от падането и с каква скорост се е движил. Но с повече от 20 км максимум едвали се е движил а с тази скорост едавли ще се убие.

3

Анонимен

преди 7 години

ние имаме съсед,който винаги си кара колелото пиян. не знам,ако е трезвен,дали ще се задържи на него. и това е всеки ден !

fallback