Снимка: Flickr.com
fallback

Маскиран и въоръжен с нож мъж нападна продавачка в магазин за хранителни стоки в бургаския кв. "Долно езерово". Собственикът обаче успява да го прогони, като извадил по-голям нож от неговия. 

Инцидентът е станал вечерта преди изборите, на 25 март, около 23:00 часа.

Маскираният крадец нахлува в магазина и направо щурмува касата. Жената на собственика го блъска, а той самият споделя: "Аз извадих моя нож, който като че ли се оказа малко по-голям от неговия и той избяга", казва Марин, собственикът на магазина, пред bTV.

Той признава, че държи ножа до касата, както и други средства за самоотбрана, за да може по някакъв начин да реагира на заплахите, които ги грозят отвсякъде всеки ден.

Споделя, че неведнъж са си патили от крадци, затова в обекта имат осем камери.

При предишния инцидент крадците също били маскирани, затова следствието приключило без резултат. И този нападател все още не е задържан.

Според Марин той е бил аматьор, но ако следващият е по-опитен, ще трябва да се отбраняват с по-сериозни средства.

Собственикът призна, че не се чувства защитен. Смята, че трябват други мерки, например видеонаблюдение по улиците или повече полицаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

В страната на голямата банкянска мутра действат законите на мутрите.Честито на гробарите от партията на милиционерите.

10

Анонимен

преди 7 години

Дънди Крокодила

9

Анонимен

преди 7 години

Бати тъпия референдум беше. А трябваше да питат хората дали да се разреши употребата на огнестрелно оръжие за самоотбрана. Всеки да може да си купи такова ако не е осъждан и да преминава през психо тест като за С категория. То и един луд шофьор с камион може да направи повече поразии.

fallback