Снимка: Труд
fallback

Тежка катастрофа стана този следобед на пътя Шумен – Разград. Два камиона се движели един срещу друг, в този момент в двете ленти лека кола и микробус започнали изпреварване и се сблъскали челно.

В катастрофата били въвлечени и двата камиона. По непотвърдена информация има един загинал. Ранени хора са откарани към болницата в Разград, пише "Труд".

Пътят временно е блокиран. Причините за тежката катастрофа се изясняват.

Заради катастрофата е въведено временно ограничение на движението по главен път Русе - Варна близо до разклона за село Тервел, обходният маршрут е през Лозница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

ШАРАН БГ

преди 7 години

Двата камиона НЕ са се движели ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. Двата камиона са се ДВИЖЕЛИ НОРМАЛНО В ПРОТИВОПОЛОЖНИ ПОСОКИ. Малко преди камионите да се разминат двама бързаци са решили: единия с лека кола да изпревари единия камион, а отсреща другия с микробуса да изпревари другия камион. И двамата "бързаци" на пълна газ, защото изпреварвайки всеки "своя " камион / Ах тези камиони/, трябва отново да се прибере в своята лента. Иначе ще се нацепи у големия камион насреща. И не вижда оная с косата...Пази Боже!

4

Анонимен

преди 7 години

Като гледам маркировката това си е баш в зоната на разклона, където изпреварването е забранено. Но някой е бързал да си легне в ковчега...

3

Анонимен

преди 7 години

Онзи ден аз карам след два камиона и чакам видимост да ги изпреваря и един тарикат ни изпревари точно на завой цялата колона хубаво че човека отсреща скочи на спирачките

fallback