Снимка: архив, Булфото
fallback

Един от най-популярните обитатели на бургаския затвор Горан Горанов е открит мъртъв в килията си тази сутрин. В момента на място е пристигнала оперативно-следствена група, потвърди началникът на затвора Бранимир Мангъров.

Причината за смъртта на Горан все още не са ясни, но най-вероятно става дума за инфаркт, съобщава "24 часа". От дълго време той е бил в единична килия, а според Мангъров не може да става дума за вмешателство отвън.

34-годишният Горан бе наркозависим, често изпадаше в кризи, а негови близки настояваха той да се лекува в спецаилизирано заведение.

Преди да го пратят зад решетките Горан Горанов често попадаше в полезрението на полицията. Разследван бе за въоръжен грабеж, за побой, за хулиганство. Последно името му нашумя след скандал и нападение над свещеник в католическа църква в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

постъпват и други

преди 7 години

тази мръсни убиици са избили над 60 000 важни българи до момента.освен хапчета за инсулт и инфаркт правят нагли набеждавния за педофилия с цел вкарване в затвори на неудобни..

17

първи данни

преди 7 години

UBit e ot grupa за мръсни поръчки в МВР командвани от турски терористи готвещи кървави убииства на милиони в Турция и балкански страни

16

Анонимен

преди 7 години

Наркозависимите умират млади от инфаркт. Не е нужно да предозират.Ама то си е техен избор в повечето случаи.

fallback