fallback

Всеки ден на една детска площадка в район "Тракия" в Пловдив родители и невръстните им деца се събират. В пясъчника играят деца от 2 до 6 години.

Само че преди дни децата изровиха хапчета от пясъчника. Родителите се обърнали към полицията, но от там им обяснили, че няма какво да се направи – престъпление няма. Родителите обаче смятат да предприемат действия по въпроса.

"Моето дете почна да се рови из пясъчника и забелязахме, че има хапчета – три вида лекарства. Които са доста – събрахме една шепа лекарства", разказа пред Bulgaria ON AIR Илиян Недялков.

Какво още разказаха родителите – вижте в репортажа!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Ей, то да се живее в днешно време било супер бре!Не стига ч нарко дирърите са пред всяко училище, но вече и в пясъчниците да копнеш и си открил доза. Не е като едно време, ченгета в града, ченгета на село, ченгета обикалят около даскалото и площадките. Ей това е свобода, ей това е демокрация.....

13

Анонимен

преди 7 години

Днeс-а, не мислите ли, че е доста нагло клиповете ви да се пускат автоматично? А ако някой не иска да го гледа, к'во правим? Да ви светва лампичката, че така нарушавате правото на избор на разглеждащите? Такова колективно съдебно дело може да ви се тресне на главата, че свят ще ви се завие.

12

Анонимен

преди 7 години

А тези дето си водят кучетата в пясъчника, не са ли престъпници.

fallback