Снимка: Flickr.com
fallback

Двама мъже от Луковит са били осъдени за откуп на непълнолетно момиче, съобщават от Апелативната прокуратура във Велико Търново.

49-годишен мъж се е признал за виновен за това, че в края на 2015 г. в Луковит, в качеството си на родител, е получил откуп от 800 лева от 25-годишен. Парите са му дадени, за да разреши на 15-годишната си дъщеря да заживее съпружески с младия мъж.

Бащата се е признал за виновен и за това, че на 23 декември 2015 г. е подал фалшив сигнал в МВР, че дъщеря му е избягала от дома си и е в неизвестност.

По-младият мъж също е признал вината си за това, че е дал откуп на бащата на непълнолетното момиче, предаде БТА.

Двамата са осъдени да заплатят глоба. Споразумението има последица на влезли в сила присъди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

Колко е хубаво да си шангал в България или мюслим в Западна Европа - за нищо наказани и всичко наготово.Нормалните хора направо започнаха да съжаляват, че не нямат екскрементална разцветка на кожата и 50 сантиметрови бради.

16

Анонимен

преди 7 години

До Кирил СофийскиАми като няма новини и с това се занимаваме. Сутринта пуснаха една "новина" за евроинтегриран, дето уж го била зарязала линейката на пътя, ама не предизвика интерес. Та сега пробват с малолетна булка. Боя се, че ефектът ще е същият.

15

Куха лейка

преди 7 години

До 13. Ние си имаме Гладен прокурор. - ама вие знаете ли как се храни, пълни това шкембе? Сукалче , прасенце за закуска. За обяд вакло агънце. За вечеря теле.... А му викаме Соте Цацата... щот само на цаци се ребчи... Човека няма време са се нахрани а вие искате работа да върши!!! Главна мечка хоро не играе.

fallback