Снимка: Bulgaria On Air
fallback

"Започва "мисия България". Наблюдавайте района и пазете тишина. Може да изкочи талибан от всеки храст. Оглеждайте хубаво. Учим се да гледаме." Сила, смелост и родолюбие - ако притежавате тези качества, може да станете част от доброволните отряди, които пазят българската граница. За тези анонимни мъже думата "България" е над всичко.

Те говорят за първи път. И разбиват стереотипите. Ще ви изненадат, може дори да ви ядосат, но най-важното - ще разкрият много факти, за които никой не говори. От страх или от незнание. Вижте разказа им пред камерата на Bulgaria ON AIR и репортера Методи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

127

ANYS SHEPTI

преди 7 години

KOKATO PREDI 20 GODINI TAM SI BESHE MINIRANO NIAMAHME PROBLEMI.DAGE OBRIAZANITE IM ELENI SAMO NADUSHVAHA NASHITE KOSHUTI NO NE SMEEHA DA PREMINAT>>>>MNOGO PREDATELI MNOGO *** NA TAZI ZEMIA NARECHENA BALGARSKA

126

Писимист

преди 7 години

До МИ6Бойко Борисов, който плюете лично уреди Турция да прибира араби и кюрди обратно и то само от България.А го обявихте за ......Борисов е боец и то с опит в тънките игри! Той е идеалният примиер,а това ,че икономиката е в ръцете на картели е виновен най-малко той.

125

МИ6

преди 7 години

Добре де тия араби и кюрди е ясно, че са само транзит през България "Стършела" като ги хване стават автоматично с Бг жителство според правилата сега .Добре чеТурция си ги приема обратно и то само от България.А да заявиш пред Тв- то ,че имаш разузнавателни групи в чужда държава си е висша форма на детинство....

fallback