Снимка: архив, Булфото
fallback

Семейство от Пловдив е прието в болница в безпомощно състояние, съобщават от МВР.

В събота към 23:40 часа е постъпил сигнал, че пред жилищен блок на ул. "Пламък" в ромския квартал "Столипиново", са забелязани пострадали трима мъже и една жена.

На мястото незабавно са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ.

Установена е самоличността на четиримата: Братя на 35 и 36 години, 54-годишната им майка и техен 55-годишен родственик. Всички те са настанени в болница за наблюдение.

Като заподозрени за побоя са задържани двама представители на близка фамилия, на 20 и 27 години.

По първоначални данни свадата възникнала заради неуредени финансови взаимоотношения. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Велко

преди 7 години

Хората могат да бъдат добри, но се държат умишлено и в свой интерес,като животни. Значи ти не може да трупаш пари на гърба на околните. Това е живот дори не, като животно, а като спора - като гъба. Да живееш на гърба на другите. Великите сили са велики и са сили защото са изсмукали целият природен ресурс на Африка и Азия. Това е правило. То се забелязва в пълна степен и в по-малките неща заобикалящи ни. Злободневието е чуден пример за това. Съществува Еврофутбол, Национална лотария, 24трейд, MX

10

ларамуш

преди 7 години

искам да ми върнат парите васко и крум от MX Trade. Те не продават акции, само лъжат

9

Анонимен

преди 7 години

Ама какво пак се бъркате там, където не ви е работата?! Това са си "културни особености"! При тях всеки купон, а сватбите пък на 100%, завършват са масови боеве. Традиция, бе. Какво се намесвате? Че после от БХК да ви трият сол, че пречите на хората да си празнуват според традициите си.

fallback