Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Убийство от ревност и последвало самоубийство - това е основната версия, по която работят в момента разследващите в Казанлък.

В 6:18 часа тази сутрин таксиметров шофьор е подал сигнал на телефон 112 за два трупа на мъж и жена, които лежали в междублоковото пространство до блок 46 в казанлъшкия квартал "Васил Левски", пише "24 часа".

Oще по темата

Малко по-късно станало ясно, че загиналите са Галя Козарева, на около 46 г., и Драгомир Кирчев, който е 50-годишен.

Двамата живеели на семейни начала от близо 18 години, но нямали брак. От връзката си имат 15-годишно момиче, което учи в художествената гимназия на Казанлък.

Близки разказват, че Драго и Галя имали намерение да сключат граждански брак, но напоследък отношенията им охладняли. Те дори вече не живеели заедно.

Драгомир се пенсионирал като полицай в казанлъшката полиция, но продължавал да дава дежурства в районното управление. Галя работела във ведомствения бюфет на казанлъшка фирма.

За мъжа разказват, че бил добряк и спокоен човек, но изпитвал патологична ревност.

Най-вероятно тази сутрин той я причакал пред входа на блока, където живеела Галя, и между тях възникнал скандал. Драгомир не издържал и застрелял жената със служебния си пистолет. След това застрелял и себе си.

Двата трупа, които все още лежат на асфалта на улицата, били открити един върху друг. На местопроизшествието били открити шест гилзи.

В момента огледът продължава. На място са окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов и директорът на обл. дирекция на МВР Николай Кирков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

123

преди 7 години

Балкански ***. комплексарска история. Криворазбрани ценности, чувство за собственост граничещо с психоза. Жалко за детето, което сега ще трябва да се оправя някак. Що за човек трябва да си? Ако обичаш някой искаш той да е добре. Всичко останало е объкана представа за една връзка.

21

...

преди 7 години

Психичното здраве със всичкия стрес в днешно време си е несигурно. Полицай и военни трябва да ги тестват постоянно, особено пенсионираните. А колко полицаи са пияни на работа...?

20

...

преди 7 години

Трагедия.. Това не е начина. Стотици хора взимат диплом за психолог, за психиатър, а никой не ги ползва. Те такива неща се случват по целия свят, трагедии... Една двойка или семейство, ако отиде на терапия, дори тя да е безполезна, поне вече няма да е затворено само между тях. Ако този човек беше помислил за детето си, нямаше да направи така. Бил е на ръба, толкова куршуми ги е изстрелял с трепереща ръка.

fallback