Снимка: Flickr.com
fallback

Оставено без надзор дете е скочило от прозорец на детска градина "Калинка" в Дупница на 23 февруари, съобщават от общината.

Преди инцидента момченцето се скарало с три деца от друга група и се е наложило да бъде изолирано в отделна стая, където е било оставено под надзора на помощник-възпитателка, която пък на свой ред временно оставила детето без надзор, за да отиде до тоалетната.

В този момент детето скочило през отворения прозорец. Момчето е с охлузни рани, не е пострадало тежко.

Инцидентът е проверен от комисия, назначена със заповед на кмета.

Установено е, че е извършено нарушение в случая, тъй като детето е оставено без надзор от персонала, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

ЧАЛГА ПОКОЛЕНИЕТО СЕ МНОЖИ И ЕТО ТУК ИДВА ПРОБЛЕМА- МИЗЕРИЯТА РАЖДА МИЗЕРИЯ, БИТИЕТО ФОРМИРА ДУХA- ВИСОКИ КРИТЕРИИ КЪМ НЕЩАСТНИЦИТЕ ЦАНИЛИ СЕ НА РАБОТА И НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ КАТО РОДИТЕЛИ. ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ КАКВИ СА СЛЕДСТВИЯТА- САМО БАБИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩАТА- МЛАДИТЕ/ ДАЖЕ ТИЯ ОКОЛО 50 Г СА МЛАДИ ЗА БРАНША,СПРАВКА В НСИ/ЗАПОЧВАТ И СКОРОСТНО НАПУСКАТ ОТВРАТЕНИ ОТ ОТНОШЕНИЕ, ПСУВНИ, И ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ ОТ ОКОЛО 600 ЛВ- НОВИЯТ ЗАКОН ПОЗВОЛЯВА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦАТА В КЪЩИ- УСПЕХ!

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8С невъобразимо удоволствие препрочитам коментара ви.Ще си го запазя!Ще го препрочитам, в случай, че някога пак ми се прииска да преподавам!Искрени благодарности за откровението!

13

Анонимен

преди 7 години

А на прозореца защо е нямало решетка? Все пак става дума за малък престъпник, не че и надзирателката не е виновна.

fallback