Снимка: Архив, Reuters
fallback

22-годишна жена е загинала при катастрофа на пътя между кирковските села Дружинци и Чакаларово, съобщиха от полицията в Кърджали. Инцидентът е станал около 22:30 часа в четвъртък.

Жената е пътувала в автомобил "БМВ", управляван от 24-годишен мъж. Шофьорът опитал да изпревари "Фолксваген", но заради несъобразена скорост загубил контрол над колата. Блъснал се в скат и автомобилът се преобърнал по таван.

Вследствие на удара пътуващата в колата жена е изхвърчала и е загинала на място. Тялото й е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница.

След преглед от медици от Спешна помощ шофьорът е настанен за лечение в болницата в областния център.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

F1

преди 7 години

Още една от формула 1, миналата година като се прибрах и видях как карат 70% ми настръхнаха косите.Малки газета, стари БМВ-та, нямат опит, дупки на всеки метър и ето резултатите...

8

Извънземен

преди 7 години

BMW, несъобразена скорост, келeш се прави на тарикат и изпреварва и.... ето ви резултата от тия келeши с BMW-та.

7

Анонимен

преди 7 години

Така е с БМВ - баварките! Яко газ, резък волан и камшикът е готов, после се оказва, че сме с леви чепици и леви ръце, заврени на едно интересно место и сме неспособни да овладеем колата, неспособни сме да бъдем мъже поради известна липса, а неспособността ни кара да се насочим именно към трибуквената, иначе нелоша марка, автомобили!Мир на праха на момичето!

fallback