Снимка: BTV
fallback

Движението на главен път  Е-79 в участъка Ботевград - Мездра е ограничено заради катастрофирал ТИР. То се извършва само в платното в посока София и се регулира от Пътната полиция.

В 6:20 ч. камион с турска регистрация, пътуващ в посока София, се е ударил в мантинелата, прелетял е през насрещното платно и е навлязъл в горски масив, като е изкоренил няколко дървета.

Шофьорът на камиона е оцелял по чудо, но е ранен и е откаран в болница в София.

Тежкотоварният камион, който е превозвал два влекача, е смачкан до неузнаваемост, съобщи bTV.

От полицията смятат, че шофьорът е заспал или се е движил с много висока скорост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 7 години

Баси модата!?

2

Анонимен

преди 7 години

"шофьорът оцеля по чудо" - ако беше управлявал индииски камион (двигател и една лека рамка отгоре му без каквато и да е адекватна защита) шофьорът едва ли щеше да оцелее. Да наричате това нещо "чудо" си е подигравка с труда на стотици инжинери и други свързани професионалисти

1

Елемаг

преди 7 години

не е лошо да споменете принадлежността,към коя държава по народност е тираджията.В останалите сайтове си пишат?Грам не ме интересува тая купчина ламарини и тая рязана карабина как са.Интересува ме пътната мантинела и дърветата ,как ще се възстановят и с чии пари.Турските тираджии нанасят не малка вреда на движението по пътищата в България.Някой да повдигне някога въпроса?Смъртните случаи също, не са никак малко!!

fallback