Снимка: архив, Bulphoto

Виктор Андреев, 26-годишният мъж, който закла 63-годишната си майка в Русе, е бил наркоман и известен с агресивното си поведение.

Кървавата драма се разиграла вчера точно срещу входа на военното поделение в Русе.

63-годишната Лилия Черкашина била прободена от нож. Тя и синът й се скарали в ранния следобед.

По време на скандала бащата на Виктор, Андрей, бил в другата стая. Натъкнал се на мъртвото тяло на съпругата си, когато тръгнал да излиза, за да изпуши цигара.

Още по темата
Именно той е подал сигнал до 112. Казал, че жена му е мъртва, а убиецът - вероятно синът им.

Близки на семейството твърдят, че родителите и друг път са подавали сигнали срещу сина си - заради дрога или скандали.

63-годишната жена е починала от раните си. Лилия работи в Италия, за да изхранва семейството си, но се завърнала преди няколко дни.

Виктор намушкал майка си многократно, последния път в главата, а после избягал. Лиляна била открита в локва кръв, с множество рани от нож по шията и една на челото.

Семейството има двама сина, като по-малкият от тях Виктор е известен като проблемен.

"Не знам дали са имали проблеми, аз рядко ги виждам", каза живеещият в съседната къща Райко Атанасов. Той добави, че преди 2 вечери е имало полицейска кола пред къщата на убитата и предположи, че пак са имали пререкания с малкия си син Виктор.

Това е втора поредна трагедия, разиграла се в района срещу поделението в Русе. През юли 2013 година в съседна къща беше убито 20-годишно момиче, а убиецът й след това се самоуби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase