Снимка: Flickr.com
fallback

Ученичка от Попово е ударила учителка по време на час, съобщава БТА.

Спречкването между 14-годишната ученичка и преподавателката по химия е станало на 16 февруари. 48-годишната учителка е подала сигнал за инцидента в полицията на същия ден.

Повод за конфликта станал мобилен телефон. В учебното заведение има издадена заповед учениците да не използват апаратите си по време на занятия. Девойката нарушила заповедта и учителката взела телефона й. След това ученичката станала, отправила обиди и ударила преподавателката.

В училището е нямало други подобни случаи. Майката на момичето е в чужбина, бащата в друг град, като за него се грижела баба му. Преди време девойката е имала спречкване с друго момиче от Селскостопанския техникум в града.

По случая е образовано досъдебно производство. След изясняване на обстановката, предстои да се вземе окончателно решение по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Aннa

преди 7 години

Цялaтa тaзи история е много грознa....кaто почнеш от детето,че свършиш до учителя......Децaтa ми сa нa 14 и 17 и не бих позволилa дa се държaт тaкa с никого В същият момент обaче aз също рaботя с децa и могa дa кaжa едно -товa хлaпе имa нуждa от психолог не от полицaй.В момент ,в който един педaгог със стaж не се зaмисля ,че товa дете имa нaтрупaнa омрaзa и вместо дa се опитa дa му помогне бягa в полицейското....смятaм ,че ние сме изгубени!!!Жaлко и зa детето и зa Бългaрският учител!

24

Софийски учител

преди 7 години

Знае ли някой как се чувства един български учител след такова изживяване.За тези,които са на страната на детето пожелавам техните майки да са на мястото на учителя.Срам и позор за тази нация! Мързеливи, невежи и прости същества.Заслужили сте си този тежък живот.

23

Анонимен

преди 7 години

До to paАко ученичката е била някоя яка, 80-килограмова маслинка, пощръкляла поради това, че все още не са я омъжили, а даскаличката ако е слабичка, изгладняла персона (поради малката си заплата), тогава нищо чудно, че е яла бой от "детето".

fallback