Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Фармацевт е бил нападнат в пловдивското село Стряма от трима местни жители, след като отказал да им даде антибиотик без рецепта, съобщи БНР.

Нападателите са 47-годишен мъж, 39-годишна жена и 17-годишно момче. Те ударили аптекаря и съборили на земята част от продуктите и оборудването на аптеката. Тримата са задържани.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 7 години

До ПфффАко да имаш оръжие е престъпление, то само престъпниците ще имат оръжие... Не съм го казал аз, мисля, че беше някой от американските президенти. Така че примера с Бразаилия е неуместен. Тук трафикантите така или иначе имат оръжие... Въпросът е да го има и обикновения човек. Е, ще има недоразумения и инциденти, ама нищо не е 100% добро...

28

NIKI

преди 7 години

Според мен тези, които дават рецептите / ЕТ, ЕООД / са същите като тези, които ни продават лекарствата. Защото е важно ЕТ- то или ЕООД - то с кой търговец на лекарства е вързан - и това ще ти изпише в тази рецепта!!!Колкото повече продават - толкова по- добре за лекар и фармацевт в БГ!

27

валентина

преди 7 години

на 100 % съм сигурна,че става на въпрос за аулин!ако в 9 вечерта ви заболи зъб?българска работа,аулин с рецепта..простотията в тая държава е безкрайна...в италия има наподобяващи аулина,съшото бързо действие-ОКИ,но са без рецепта..е всеки понякога има нужда от нещо като аулина или окито..къде ще търсиш рецепти,доктори посред нощ?пълни,пълни идиотщини..

fallback