fallback

Общ преглед

Благоевград без съмнение може да се нарече столицата на санирането в България. Там над 85% от блоковете са с нова премяна благодарение на програмата, а санираните кооперации бяха любим фон за рязане на лентички и като цяло повод за гордост на кабинета "Борисов 2".

Въпреки че правителството на подаде оставка, а дейността му в момента е под лупата на служебните министри на премиера Герджиков, работата в Благоевград продължава. Вижте как тече!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 7 години

До оФФце.А ти овца,защо не ги почнеш първи,ние ще те последваме,нали сме овце.Много смелост много нещо,ама друг да ги почне!ХИТРЕЦ!Или ще кажеш,че теб не те касае,че си извън България и т.н.Ами стой си там където си и ум не дамай,защото такива страхливци и предатели,***,ги знаем.Видят малко трудности и да ви няма.България ще излезе от тоя хаос,но вашите родители са оставени на произвола на съдбата.Децата ви също.Младите хора,които останаха тук,вярват в Бога,а не в ПАРИТЕ!

45

Анонимен

преди 7 години

Докато едни мрънкат на други въпреки студената зима спрямо предходната сметките са им с 50% надолу! А ако събираме газта която плюнчат форумните *** и газопровод можем да отворим :D

44

Студент

преди 7 години

Очаквайте скоро на половината жители да не им хареса цвета и блоковете да заприличат на *** дъга. Задължително някои също така ще решат, че трябва да направят балконите на стаи и да зазидат остъкленията. Стърчащи климатици ще допълнят балканската представа за естетическо градоустройство.

fallback