Снимка: архив Булфото

14-годишото момче от Гоце Делчев не е със счупени ръце, както първоначално беше обявено. Той се е отървал само с натъртвания и охлузвания, предава "Дарик".

Още по темата

Припомняме ви, че момчето пострада, след като 39-годишен бизнесмен го преби с бухалка, заради съмнения, че краде монетите от кафе-машина. Нападателят му го примамил в джипа си с обещания за работа и след това започнал да го напада. След няколко минути момчето успява да избяга.

Момчето признава, че е посягало на машините 2-3 пъти досега. Казва, че съжалява и повече няма да го прави.

Dnes.bg вече писа, че през седмицата детето живее в дома за деца, лишени от родителска грижа, поради това, че родителите му са социално слаби. Самите те, както и възпитателите на момчето споделят, че то е проблемно. Има множество криминални прояви. Родителите обещават да положат повече грижи, за да не се стига повече до такива случаи.

На 39-годишния мъж бе повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда заради първоначалната информация, че са счупени двете ръце на детето. След като лекари уточниха, че няма фрактури, прокуратурата в града ще повдигне по-леко обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase