fallback

Общ преглед

В хасковското село Стойково, където живеят бабата и дядото на тенис звездата Григор Димитров, чакат да видят приятелката му Никол Шерцингер отблизо.

Тези дни се появи информация, че между срещите на Sofia Open, Гришо и звездната му половинка може да отскочат до родното Хасково. Това засили мераците и на хората от близкото село, където живеят родителите на баща му Митко Димитров.

За последно, по време на турнира в Истанбул, Григор отскочил до дядо си Господин, на когото е кръстен, и заедно направили барбекю при местния кръчмар бай Делчо, разказва Булфото.

Той получил лично от Гришо подарък - календар с негов автограф. Днес ликът на тенис звездата стои редом до този на бившия първи Тодор Живков на видно място в селската кръчма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 7 години

Да постави снимката на Никол от другата страна на тази,на Живков,та да е по-голям ефектът.

23

Ха ха ха

преди 7 години

Вервайте ми ще ви оправя. И героите на село еди кое си са доказателство какъв *** е ***.

22

Продължение

преди 7 години

До Виц за бай Тошо - Веднъж бай Тошо се почесал по главата и му влязла една треска под нокътя...Това се случило на конгрес на кпсс, където бай Тощо започнал да гризе със зъби мястото, за да извади треската.Таваришч Хрусчов го забелязал и се провикнал: тавариш Живкав, не веднъж съм ви казвал да не се чешете по главата!

fallback