Снимка: БТА, архив
fallback

14-годишното момче, чиито две ръце бяха счупени от побой с метална пръчка в Гоце Делчев, вече е изписано от болницата и си е у дома, съобщават от лечебното заведение.

Oще по темата

В петък вечерта детето бе нападнато от местен бизнесмен заради съмнения, че е разбивал кафе автоматите му и е крадял стотинките от тях.

Днес до обяд се очаква да бъде повдигнато обвинение на 39-годишния мъж за причиняване на средна телесна повреда, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Ал.

преди 7 години

До Анонимен БАЩА???С привнесеният ГЕН - осеменител и използвач? Баща е отговорност и социален статус, а не осеменител, какъвто се явяват тия, "деца"2

14

Кaрдaм

преди 7 години

Не сaмо социaлни получaвaт,aми се ползвaт и със други привилиегии.във големите грaдове ромските квaртaли нито ток плaщaт,нито водa,дa не говорим зa дaнъци и тaкси.техните зaдължения се рaзхвърлят нa остaнaлите потребители нa ток,водa и тн....

13

Анонимен

преди 7 години

Стига с тази дискриминация спрямо българите. Не стига, че ги храним и издържаме, ами и да ги оставим да крадат. Те за това се размножават като едноклетъчни за да получават пари, а в същото време изоставят малките *** и така им плащаме по два пъти, веднъж майчинство и помощи, и втори път за да им издържаме едноклетъчните в домовете за изоставени.А и къщи, апартаменти и т.н. искат...няма край, на истинските българи никой нищо не дава даром.

fallback