Снимка: Dnes.bg
fallback

Общ преглед

Нелеп инцидент в Пазарджик. Тухла се отрони от стара сграда и се стовари върху пешеходка.Инцидентът стана този следобед, а пострадалата е настанена с комоцио в болница.
 
"Жената вървяла по тротоар в центъра на града, когато върху нея се стоварва парче сняг заедно с тухла от ръба на сградата, за кратко е загубила съзнание”, обясни пред Dnes.bg д-р Милко Петров от МБАЛ Пазарджик.

В резултат на силния удар, случайната минувачка получава 5-сантиметрова разкъсно-контузна рана на главата и комоцио. Тя е откарана с линейка в болница. Направен й е скенер, който не е установил сътресение на мозъка.

"Жената ще остане под наблюдение в Хирургичното отделение, защото има гадене и световъртеж”, обясниха още лекарите.

След инцидента, пожарникари обезопасиха опасната сграда, която е необитаема и с различни собственици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

Рестетутките в затвора.

9

хъ

преди 7 години

типично за нашата държава е красивите сгради от началото на 20-ти век да стоят рушащи се, до като не паднат от само себе си, до като не се запалят пак от само себе си, а на тяхното място ще се извиси бездушна стъклена сграда, с тъмен финансов произходсега общината да плати за немаратаа жената дано се възстанови

8

пазарджиклия

преди 7 години

назначенете някой кадърен човек да отговаря за тези дейности. обградили сте се с некадърници лансирани от приближените до вас фирми. В Пазарджик има кадърни хора. Или трябва вас да сменим кмете. Ех не пускате кокала....

fallback