Снимка: Агенция "Митници"
fallback

361 литра етилов алкохол без документи за платен акциз задържаха митнически служители от Митница Свищов, съобщиха от агенцията.

Нелегалният алкохол е открит в мазе в частен дом в град Левски, област Плевен, при извършена съвместна проверка на митническите служители със служители на полицията в Левски.

В мазето на къщата, собственост на физическо лице, са открити при проверката 48 пластмасови туби и стъклени дамаджани пълни с общо 361 литра жълто-кафява течност с вид и мирис на алкохол. За открития алкохол не са представени никакви документи, удостоверяващи плащане на акциз.

Взети са проби от алкохола за лабораторен анализ.

По случая ще бъде образувано от Митница Свищов административнонаказателно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

до 15

преди 7 години

361 литра боже господи тези голям удар са направили. Това е просто срамно да се пише, че са взели на човека ракията. Ако съм на мястото на тези митничари щеше да ме е срам

16

Анонимен

преди 7 години

ДО 15 Да му пикам на ЗАКОНА.

15

анонимен212

преди 7 години

Никой май не забелязва, че в БГ влизат какви ли не стоки ей така, няма по корумпирани от митничарите, ужас е....цигари, емигранти, какво ли не, никакъв контрол....и накрая е това е проблема 3 дамаджани ракия на някав човечец....Повръща ми се от тази държава!

fallback