Снимка: архив "Булфото"
fallback

Две хлапета нахълтаха в детски магазин в Плевен, удариха продавачката и откраднаха оборота. След това изчезнаха в неизвестна посока.

Обирът станал посред бял ден в центъра на Плевен. За инцидента сигнал в полицията подала 63-годишната продавачка.

Тя разказала пред криминалистите, че на 18 януари около 15:20 часа в магазина влезли 2 деца, пише "24 часа".

Момчето забило юмрук в гърдите й и поискало пари. След като взели всичките 300 лева, нападателите изчезнали.

След дни разследване полицаите разкрили грабителите. Те са окалази момче на 15 г. и момиче на 14 г.

Работата по документиране на престъплението продължава под ръководството на районен прокурор, съобщи плевенската полиция.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Стефан

преди 7 години

Правилно, Хлапето на 15 е баща на 2 деца, никога не учило, никога не работило, използвало примера на своите родители и пра-родители. По семейна традиция лятото бере желязо а зимата краде от където може. Наистина лошото е че закона в България умишлено ги развъжда. Политиците правят далаверки и бизнес с тях за сметка на работещите бедни българи.Моля се на Бог в България да се роди един Тръмп и за 24 часа да ги изпрати там където им е мястото

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37: МОЖЕ И ДА СА СЕМЕЙСТВО С ЕДНОДВЕ ДЕЦА ВЕЧЕ! ЕСТЕСТВЕНО, НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СИ ПЛАТЯТ ВСИЧКИ СМЕТКИ И НУЖДИ, КАТО ОСНОВЕН "ИЗХОД" ЗА ТАКИВА "МЛАДИ СЕМЕЙСТВА" Е КРАЖБИ ОТ КЪДЕТО "ПАДНЕ"! И ПРАВОСЪДИЕ НЯМА ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ, ТА ПРЕСТЪПНОСТТА "ЦЪФТИ И ВЪРЗВА" В БЪЛГАРИЯОТ ВСЯКАКЪВ ВИД И РОД! СРАМ НИ Е ОТ ВСИЧКАТА ТАЗИ ТРАГЕДИЯ! А САМО ТОВА ДА БЕШЕ...ИМА ГО И ФАКТОРА БЕЗРАБОТИЦА И ЛОШО ЗАПЛАЩАНЕ С ПОСТОЯННО РАСТЯЩИ ЦЕНИ,НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ В БГ! СРАМ!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Хлапето на 15 год е баща на две деца и са му спрели соц. помощи никога не е учил никога не е работил само лятото бере желязо.

fallback