Снимка: архив Булфото
fallback

Пловдивчанинът, който изстеля 22 патрона от прозореца си към 19:00 часа снощи, ще бъде съден по бързата процедура, съобщиха от МВР.

Oще по темата

Изпратен незабавно екип на адреса - пл. "Съборище" в Пловдив, е установил, че младият мъж е във видимо нетрезво състояние и е изпразнил пълнителя на газовия си пистолет от прозореца на жилището, в което живее.

Както Dnes.bg по-рано писа, сигнал в полицията е подаден от съседите. Те споделят, че преди година мъжът е бил задържан за същото престъпление, но по-късно е бил освободен.

Органите на реда установили, че оръжието е законно, но веднага е иззето. Извършителят е отведен за 24 часа в районното управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Башка Луд

преди 7 години

Ама не ви ли стана ясно, кой е подал сигнала? Висша чиновничка от приходната агенция, ако не се лъжа. Момата решила, че и правят атентат, стреснала се! От кого ли се бои горката, та и е потреперало под лъжичката?

8

Анонимен

преди 7 години

Фойерверки и пиратки чалг музика до дупка са законни газово сигнален пистолет престъпление. Това може да се случи само в нашата мила родина управлявана от бивши комунисти. Истината е кой вдига шум ромел или бугарин.

7

Компетентен

преди 7 години

В конкретният случай не само че няма престъпление, а няма дори и нарушение (освен ако не е заплашвал някого разбира се).

fallback