Снимка: кадър, BTV
fallback

Депутат е поставил метална врата върху общински път и по този начин вече четири години спира достъпа на възрастна жена до имота й, въпреки че тя е спечелила делото в съда за правото върху парцела. За това свидетелства излязлото през 2012 г. окончателно становище на съда.

Върху усвоената улица депутатът е построил беседка с барбекю, но в районната администрация няма одобрени строителни книжа за това.

"Четири години той ни шикалкави", разказва пред bTV Стайка Авджиева, чийто имот е недостъпен заради металната врата на депутата.

"Никой не минава оттам и съм сложил една желязна врата, която ако някой иска да ползва – да ползва. С оглед да се охранява имота е сложена желязната врата", настоява Борислав Миланов, депутат от групата на Реформаторския блок от Благоевград.

Миланов е още зам.-главен секретар на СДС и зам.-председател на парламентарната група на Реформаторския блок. Той е един от депутатите, които никога не са се изказвали в Народното събрание.

Стайка Авджиева е категорична, че няма откъде да достигне до земята си.

"Аз не мога да кажа къде, какво, защо? Ние сме съвсем добронамерени купувачи", твърди Миланов. - "Имаме приемно-предавателен протокол, предадох им ключове, имат достъп".

Миланов твърди, че е дал ключ на собственичката от тази врата, но тя отрича. Ключът не бил за тази врата, а депутатът не искал да се занимава с ключари.

Проверка доказва, че улицата е публична общинска собственост и не е разрешено строителството върху нея. 

Депутатът е пробвал да спре репортажа. "С оглед на предстоящата кампания не мисля, че това ще ви направи добра услуга. Какъв е начинът да се обадя и да говорят това да го спреме. Или няма шанс да го спреме това нещо", били думите на Миланов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Трагедия

преди 7 години

Този измамник не беше ли заместник председател в СДС?

52

ognyanz

преди 7 години

Тоя Миланов е пример за пишман-реформатор в действие. На полза роду, както казваше незабравимия Жорж Ганчев.

51

Категоричен

преди 7 години

РБ, ГЕРБ, ДБГ - пъка от бивши членове на БКП. / ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: членове на БКП, а не комунисти /.Верни членове на БКП бяха и ОООП - станаха сега "демократи ". Като бащите си, станали партизани на 10.Септември 1944. - АКТИВНИ при това.

fallback