Снимка: архив, БулФото
fallback

Близо 30 хиляди души са заловени да шофират, без да имат книжка през 2016 г. Това съобщи директорът на "Пътна полиция" комисар Бойко Рановски пред БНР.

Oще по темата

Полицията вече сваля табелите на леките коли, ако водачът е пиян, дрогиран, няма свидетелство или откаже проба с дрегер, обясни комисар Рановски.

"Бих казал, че това е едно от често срещаните и едно от нарушенията, които са със сериозна опасност за всички участници в движението, тъй като един неправоспособен водач е опасен както за себе си, така и за останалите участници в движението", коментира той.

По думите му всички нови мерки, които бяха приети, вече се изпълняват и вече се налагат санкции за нов вид нарушения на пътя и нови принудителни мерки, включително и сваляне на регистрационните табели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Моралист

преди 7 години

До Факт(16)Не е катаджийска измислица и важи универсално. Само голямото 'бъркане в джоба' е оправия. Ти може да искаш да ти бъркат на друго, ама там за пътни нарушения не бъркат.

17

Анонимен

преди 7 години

И каква стана тя уж бориме корупцията а с тези закони я увеличиха. Нали катажиите нямаха право да спират когато са сами! Нали бяха измислили групово спиране! А сега си спират когато и както си искат. Ами то ефекта е нулев. Щото буташ стотака и си тръгваш. Тези не са си платили затова са записани а онези дето са си платили ги няма в списъка. Нема оправия на тази мутренска територия. Докато тези овце блеят ще ги доят стрижат и онодват на задна прашка.

16

ТАКА Е В ГЪРЦИЯ!

преди 7 години

КАТО СИ В НАРУШЕНИЕ -----ГЛОБЯВАТ ТЕ НА МЯСТО !ГЛОБАТА Е ЯКА....400-500 Э.!!!!АКО НЯМАШ ПАРИ ДА ПЛАТИШ ---ВЗИМАТ ТИ КОЛАТА !!АКО НЕ СИ ПЛАТИШ И СЕ ПРАВИШ НА ЛУД-----ПРОДАВАТ Я НА ТЪРГ...и ти покриват глобата!АЙДЕ , ХОДИ ТАМ ДА СЕ ПРАЙШ НА ..."ФИТИПАЛДИ" и ....... на ГОЛЕМ ТАРИКАТ И ГЯВОЛ!!!......

fallback