Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Глутница озверели кучета са разкъсали възрастна жена в свищовското село Козловец. Кървавата драма се разиграла около 17 часа пред къщата на 85-годишна възрастна жена, пише "Труд".

В злополучната вечер самотноживеещата баба излязла на улицата пред дома си. В същия миг върху нея се нахвърлили 4-5 псета. Кръвожадните четириноги повалили старицата на земята и забили зъби в плътта й. Бабата със сетни сили се опитвала да се отскубне от схватката с кучетата, но те яростно разкъсвали месата й. Кучетата са обезобразили лицето й, нахапали я по шията, като разкъсали сънната й артерия. Рани има по цялото й тяло.

"Гледката е потресаваща. На около 5 метра в диаметър има късове от плътта и части от тялото на бабата. Гина Боярова е издъхнала в нечовешки мъки", разказаха жители на Козловец.

Съседи чули виковете на старицата, но докато отидат до мястото, жената вече била мъртва. Малко след това в селото пристигнали полиция, съдебен лекар, както и кметът на Община Свищов Генчо Генчев.

"Говори се, че кучетата са домашни. В момента се изяснява чия собственост са четириногите и защо са били пуснати на свобода. Води се разследване", бе лаконичния коментар на криминалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

I love dogs

преди 7 години

Отивате до аптеката и купувате опаковка Изонид (100 хапчета) и Деган на хапчета. Стривате 30 хапчета Изонид и 2 Деган. Смесвате с кайма на малко кюфтенце. Нахранвате помияра, желателно е да е през нощта. Следа като поеме тези хапчета помияра става веган и престава да напада хора до края на живота си.

51

Djon

преди 7 години

Голямо лигавене,голямо глезене,голямо дрънкане на простотии от тия кучкари.Жената я няма,това е истината а беше добър човек....Жалко...Какво тооолкиз има да му мислят,хванали ги да им се невидят и песовете кирливи,то щели да ги карат в приют,то щели да ги гледат.....бля бля...Абе какво има да му мислят толкова,не ще мислене иска радикални действия,пищова ,куршума и в челото директно,на момента.А тези там...собственици ли какви са ...КАУША!!!!! По бързото производство,до вечерта!Без приказки.

50

Колио

преди 7 години

Аз предлагам в зоопарка в София да затворят всички служители на провинциална община заедно с столичанката от Кюстендил с всички улични песове на София в морталкомбат.После една ловна дружинка да разчисти с по един контролен квото е останало.Така София ще се отърве и от кучета и от неграмотната *** която я управлява.След което редь ще се възстанови на всякъде и София ще стане град.

fallback