Снимка: Flickr.com
fallback

Джебчийки обраха млада жена в мол в морската ни столица. 23-годишна жена от Варна е подала сигнал в четвъртък, около 19 часа, че в голям търговски център, намиращ се на бул. "Вл. Варненчик", неизвестно лице е извършило кражба на дамско портмоне, съдържащо лични и банкови карти, други документи и 158 лв, съобщава Информационна агенция "Черно море".

След проведени незабавни оперативно–издирвателни дейности, със съдействието на охранители от търговския обект, са установени и задържани извършителките – непълнолетно момиче и малолетно момиче, двете от град Игнатиево, известни на МВР.

Вещта, обект на кражбата, е намерена без липси. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна, съобщиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

варна

преди 7 години

ще крадат ами, нали им трябва да си издигнат палат в града Игнатиево с мраморни колони и парапети, но без една книга в стаите на палата.Държавата ги храни, крадат, плодят се от13 годишни, а това нормални човешки същества ли са, дават ли нещо на обществото освен кражби.Крайно време е да се спрат помощите за тях, а и детските над две деца.Това санищожества без принос за обществото, само с грижи за държавата.

6

социална

преди 7 години

До Защо не са в школотоКато им спрат детските, знаете ли колко ще се уплашат! Те въобще не ги броят за пари!"Ако нямат пари, да отработят сумите!" - Не пишете глупости! И като СУРОВО накажат социалните.....веднага ще спрат да крадат и родителите ще ги запишат в училище...Блажени са вярващите!

5

мишел ваян

преди 7 години

Приятел залови джебчиика, заключи я в един магазин,извика МВР и знаете ли после какво получи, заплаха по телефона ако не свали жалбата че децата му......Е няма как да не играят комбина джебчиики и мвр и после се оплавай,няма оправия..Тия от игнатиево вместо да ходят на училище ходят на тренировки по крадене от по големи сестрички...

fallback