Снимка: Архив, Булфото
fallback

26-годишен мъж е починал при катастрофа по пътя Венец-Карнобат, в близост до Карнобат, съобщиха от МВР пред "Фокус".

При инцидента са се ударили челно лек автомобил "Мерцедес" с бургаска регистрация и товарен автомобил с пловдивска регистрация. Мерцедесът е навлязъл в лентата за насрещно движение.

При удара на място е починал шофьорът на леката кола – мъж, роден през 1991 година.

Неговият спътник е в тежко състояние, закаран е в Спешно отделение, като предстои да се изясни здравословното му състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Алоу...

преди 7 години

Коментар 1,генерал Радев встъпва на 22 януари на поста си, какви те гонят. ... Днес е 18, или ти предплатиха 3-4евро да плюеш без да си в час?! Гну'сни бокови ***! А момчето Бог да го прости, никой не е застрахован. .......

7

Иван

преди 7 години

До номер9 Не всявам паника просто казвам ,че трябва да се съобразяваме със зимните условия!Днес имах предвид отсечката Елхово -Средец около 9 часа сутринта.И не карам с гуми от Кауфланд!

6

Анонимен

преди 7 години

"Днес и аз ходих до Бургас но въпреки,че съм с нови зимни гуми дори и за миг не съм карал с повече от 50 -60 км"Стига всява паника. Днеска - Стара Загора -> Казанлък -> Карлово, с Алфа 159 Q4 - на завоите 80/100, на правите отсечки 130/140. Даже не святкат корекциите. Нови зимни Continental WinterContact 245/45/18. Ти с какво караш? Дебика 13 цола на промоция от Кауфланд ли?

fallback