Снимка: Flickr.com
fallback

Жена на 86 години хвърли златни накити и предмети с нумизматична стойност от терасата на апартамента си в Добрич, съобщиха от МВР за поредната пострадала при телефонна измама.

Oще по темата

Възрастната жена повярвала, че помага в операция за залавянето на измамници. Непознат, който й казал по телефона, че е служител на МВР, поискал от нея да предаде всички ценности в жилището си.

Жената събрала златото в найлонов плик и го пуснала от балкона. Полицията в Добрич издирва измамниците, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

До 6

преди 7 години

Ти приемаш това предложение като шега, но искам да ти припомня нещо, което случайно е било съобщено и от нашите медии по времето на соца и е предизвикало смайване и коментари. Съобщено било защо във Великобритания министърът на транспорта е подал оставка - защото общият сбор на минутите на закъсненията на влаковете за цяла една година, в цялата държава, се равнявал на 30, тоест НА ПОЛОВИН ЧАС.Ти да си чул(а) за подобен жест от страна на наш министър, когато подчинените му не са се справили?

7

Съберете две и две

преди 7 години

Някой е знаел, че тази жена има злато!Защо не се обадят на някой гольо, за да искат от него?Значи измамниците си имат разузнаване, а МВР така и не може да се организира, включително и чрез свои информатори, за да им влезе в дирите? Хващат някои от тях само тогава, когато някой, набелязан за жертва успее да организира залавянето им или когато съобразителен банков служител алармира, че възрастен човек тегли голяма сума и споделя съмнителни причини.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако няма къде ела на моя да ги потърсиш...

fallback