Снимка: Булфото, архив
fallback

Поради тежките метеорологични условия в страната се налагат закъснения в заминаването от начална гара на някои от влакове, движещи се по основните направления в страната, което води до изчакването на влаковите композиции на съответните гари по трасето. Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

Пътническите влакове, които се движат със закъснение към момента, са:

Нощният бърз влак № 3637, пътуващ по маршрута София – Карлово – Варна, се движи с 200 минути закъснение;

Нощният бърз влак № 2627, пътуващ по маршрута София – Горна Оряховица – Варна, се движи с 318 минути закъснение;

Бързият влак № 3636, пътуващ по маршрута Варна – Карлово – София, е заминал с 50 минути закъснение от началната си гара и към момента се движи със 185 минути закъснение;

Нощният бърз влак № 2626, пътуващ по маршрута Варна – Горна Оряховица – София, се движи с 250 минути закъснение;

Нощният бърз влак № 8627, пътуващ по маршрута София – Пловдив – Бургас, е заминал със 100 минути закъснение от началната си гара и към момента се движи с 212 минути закъснение.

В железопътните участъци на страната движението на влаковете се осъществява при тежки зимни условия, поради което са възможни закъснения, особено при пътуването на композициите на по-дълги разстояния.

Поради динамичните промени в условията на усложнена метеорологична обстановка, клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат най-точна информация за актуалната обстановка за движение на влаковете от гишетата "Информация”, билетните каси в съответните железопътни гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

Т.н. БДЖ е последната комунистическа-социалистическа крепост . Там се краде и пие денонощно . Кадрите са под всякаква критика .Кондукторите дават билети и си прибират парите в джоба. Машинистите крадат гориво. Просто каквото и да кажеш все ще е малко . Това обаче са нашите родни кадри почти на всякъде . Свестните са в чужбина .

17

Надя

преди 7 години

Не снега е виновен. Пътувам всеки ден с влак просто, защото ми се налага. На тях всякакви метеорологични условия са им пречка. Днес във влака беше студено почти колкото отвън и разбира се закъсняхме, защото отново НЯМАШЕ МАШИНА,с която да тръгнем от Централна гара. Кондуктора ми каза да гле дам от страна на "чашата е наполовина пълна", защото останалите влакове са с по 200 минути закъснение😡..... И това е ежедневие,има ли смисъл да се говори още

16

Анонимен

преди 7 години

при това положение, японския министър на транспорта си прави сепуко, а българския-секуро, тоест, мести го в другия крачол..

fallback