Снимка: Булфото, архив
fallback

Една магистрала, а все едно два различни пътя. Така изглежда АМ "Струма", разказва читател на Dnes.bg.

Ако пътувате от София към Благоевград и вече сте на магистралата, но преди Дупница, не бързайте да се радвате. Въпреки че е перфектно почистена, след Дупница все едно започна друг път. Настилката е черна, но това не е асфалт, а дебел слой лед.

Заради тежките зимни условия движението по аутобана е изключително затруднено.

20-ина километра след Дупница, не се вижда нито снегорин, нито камион, който да ръси смеси срещу заледяване, съобщава наш читател.

Предвид условията и традиционно по-засиления петъчен трафик Dnes.bg ви призовава да бъдете изключително внимателни. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

бла бла

преди 7 години

2 пъти в годината вали .. те не могат да се оправят.... 20 декември - 10 януари хората пътуват най много тогава ... да си видят родата.... А ВИЕ ГИ СПИРАТЕ С КРАДЛИВАТА СИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ Скоро хората ще вземат властта в свои ръце.... да няма после пак ... репресирани

9

ДО 10 ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Парите няма да ти ги върнат . Настоявай като мен Прокуратурата да се самосезира и да провери АПИ . Дори децата в Детската Градина знаят че там се краде много - един и същи снегорин и камион със сол , се представят пред АПИ в Бургас , София , Дупница , Перник .Иначе парите от винетките са предостатъчни за почистване , поддържане и нови пътища .

8

посетител

преди 7 години

Искам си парите от винетката !!! Държавата не ми предоставя шанс да ползвам платеното .... Върнете ни част от парите... като не можете да се справите с пътя.... Лиляно излизай да чистиш...

fallback