Снимка: БТА
fallback

Двама нелегални мигранти са станали жертва на ниските температури през последните дни в Бургаско. Телата на мъжете са намерени вчера от гранични полицаи близо до бургаското село Извор.

Днес сутринта е извършена аутопсия. Изтощение и измръзване е причината за смъртта на двамата. Все още не е ясно дали бежанците са се движили самостоятелно или са били част от група, посочва "24 часа".

Неотдавна край Равадиново бе намерено тялото на млада жена от Сомалия. Тя изостанала от група с 31 нелегални мигранти.

На 4 януари край пътя за Долно Езерово е намерено тялото на възрастен мъж. По първоначални данни това е 77-годишния Петко П., който е изчезнал на 8 декември. Тялото е в силна степен на разложение.

Назначена е ДНК експертиза за категорично установяване на самоличността. Мъжът е бил покосен от масивен инфаркт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Бояна

преди 7 години

Четейки коментарите (скрити зад анонимни имена) си давам сметка колко много на нас българите ни харесва да сме лоши: без капка жалост, без душа и сърце сме доволни че гинат, щастливи сме да ги обречем на смърт, нищо че студа затрива и българи... имаме си и оправдание даже: ние, българите също не сме в цветущо положение (въпреки, че не правим нищо за да ни е добре, за разлика от тези нещастници, които поне имат смелост). Боже, пази България от българи, като тези, които пишат тук

15

наблюдател

преди 7 години

Не мога да отрека гениалния план на Боко с непочистването на пътищата и магистралите. Така се блокират нелегалните мигранти и се разчита на естествения подбор.

14

Анонимен

преди 7 години

До kiroЩом си тук явно не си от "свестните"! Тогава защо се навираш където не ти е работа?

fallback