Снимка: архив, БулФото
fallback

Водач на тежкотоварен автомобил е задържан заради неподчинение и опит за подкуп на полицейски служители, съобщи пресцентърът на МВР.

Около 15.22 часа днес на главния път I-5 в района на гр. Бяла, полицейски наряд спрял товарен автомобил ДАФ с турска регистрация във връзка с изпълнение на въведената организация за движение на товарните автомобили от 14.00 до 20.00 часа.

Водачът не се подчинил на дадените му указания да влезе в паркинга и умишлено насочил тежката машина към един от униформените служители, който успял бързо да отскочи встрани. След няколко метра камионът спрял и на водача било разпоредено да предостави документите си за проверка.

След като полицейските служители забелязали, че мъжът поставя в един от документите банкнота, те отказали да ги приемат. Това довело до прояви на грубост и арогантност от шофьора и отказ да се подчини на полицейските разпореждания, което наложило принудителното му извеждане от кабината.

Водачът е задържан в РУМВР-Бяла за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство и са предприети необходимите процесуално-следствени действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Православен

преди 7 години

В Турция за подобно нещо българин няма да излезе от затвора поне 5 години...

29

Анонимен

преди 7 години

Само в България има рекетьори и престъпници на държавна служба които кой знае защо се наричат полицаи.

28

Алов

преди 7 години

Ако беше спрял и подкупил нямаше да има проблеми, ама ти някой да ти кара върху теб и после чакай прошк, Ушев живее за тези 20 лева,м живот му е по-скъп.

fallback