Снимка: Facebook
fallback

С 0,82 промила алкохол в кръвта е бил водачът на ТИР-а с полска регистрация, който вися с часове от най-високия виадукт на магистрала "Хемус" между първия и втория тунел в посока София-Варна.

Oще по темата

Шофьорът бил опитен, заяви още главният секретар на МВР Георги Костов.  

Припомняме ви, че снощи ТИР с полска регистрация вися близо 3 часа от най-високия виадукт на АМ "Хемус".

Оказа се, че камионът е поднесъл, пробил е мантинелата и така кабината на камиона надвисва от 120 метра височина. Шофьорът бе изваден в добро състояние и транспортиран до болницата в Ботевград.

"По време на инцидента, магистралата е била почистена според изискванията ни. В никакъв случай не може да се твърди, че състоянието на пътното платно е причина за този инцидент", обясни инж. Георги Златев, директор на "Поддържане на пътната инфраструктура" към АПИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Бмв

преди 7 години

Пътувах по "магистралата"и минах покрай въпросния тир.Пътя въобще не беше почистен

8

Анонимен

преди 7 години

Защо мислите ,че поговорката "" Пияният и Господ го пази"" няма реална житейска основа??? Е-често Господ е зает с нещо друго,но...........

7

Ски писта

преди 7 години

Видно от заснетия кадър ,пътната настилка освен че не е почистена ами и изобщо там снегорин не е минавал и веднъж.Кого лъже тоя Георги Златев.Докога ще позволяваме лъжци да заемат ръководни постове.Бил пил.Ей Нали трябва да си измият ръцете.Сетете се.

fallback