Снимка: архив Булфото
fallback

Един загина, а други двама мъже са в тежко състояние след катастрофа, която е станала снощи на автомагистрала "Марица“ край Свиленград.

Причините за кървавата касапница са неизвестни, очаква се днес по-късно полицията да съобщи подробности, информира "Дарик".

До момента се знае, че тримата са пътували с лек автомобил Фолксваген.

Колата първо е разбила предпазните мантинели, преминала е в насрещното платно и се е ударила в ТИР. На място е загинал единият мъж, а другите двама са откарани в хасковската болница в тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До 15

преди 7 години

Не си улучил проблема в конкретния случай. Зависи от колата. С моята кола нямам никакъв проблем да ускоря достатъчно и на късо разстояние, но доста от по-старите коли по-бавно ускоряват, но и за тях не съм забелязъл да им е къса лентата за ускорение, но щом ти казваш ...

9

Анонимен

преди 7 години

Спенсе,да се включиш в движението с 80 км/ч на магистрала си е като самоубийство.Иначе какво ти пречи да се позасилиш и в т.нар. аварийна до поне 120 км/ч?

8

Сп??нс

преди 7 години

За всеки шофирал по на запад от словения ще се съгласи , че включванията в магистралите в Бг са направо смешни - почти като кръстовища, нормалното е да имаш ускорителна лента и да се включиш с 80-100 км/ч .

fallback