Снимка: Булфото, архив
fallback

Продължава голямото предпразнично пътуване. Очаква се и в събота трафикът по пътищата да е интензивен.

За улеснение на трафика през Владая и повишаване на пътната безопасност днес до 14 ч. ще има две ленти за излизащите от София, информира АПИ.

В понеделник от 10 ч. до 20 ч. в същия участък ще има две ленти към София.

Натоварени ще бъдат и гарите и автогарите. От БДЖ предлагат допълнителни 13 500 места на желаещите да пътуват за Коледа.

По гарите ще има и изключително засилени мерки за сигурност.

От КАТ обещават засилени проверки и общо 3 500 патрула по пътищата на страната и напомнят, че новите правила за шофиране с превишена скорост и след употреба на алкохол вече са в сила. Това означава, че водачите рискуват двойни глоби при нарушения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 7 години

Абе софиЕнци,вие като си хвърляте *** разделно,кой го събира РАЗДЕЛНО!?

24

Не в София

преди 7 години

Наръчник за новодошли Софиянци 2- Хвърляйте си *** разделно.- Когато паркирате, се съобразявайте с другите.- Говорете на Вие с непознати.- Събувайте си обувките в апартамента, не пред него.- Вие не сте велики, въпреки че сте продали да баба си нивата за да си купите апартамент в Манастирските.По възможност, не идвайте, нежелани сте в София.

23

Софиянка

преди 7 години

До До СофиямкаМоят правопис? Къде си бил в часовете по български език, защото явно препинателните знаци са непознати за теб неща. Ето за това говорех-нахални, прости, безпардонни и комплексирани - това е в по-голямата си част приходящото население на града. Жив и здрав да си, давай си апартаментчето под наем на "софиянците" и се гордей с това колко си велик.

fallback