Снимка: архив, Булфото
fallback

59-годишен ловец от Свиленград почина на място в събота след като се простреля смъртоносно с пушката си.

Във фаталния ден Димитър Коларов излязъл на лов с дружинката. След ловния излет разбрал, че има проблеми с колата и около 15 часа на обяд решил да я остави за поправка в местен автосервиз.

Минути по-късно в халето на работилницата проехтял фаталния изстрел. Коларов бил намерен бездиханен и паднал до автомобила в локва кръв. Едната от вратите на автомобила му била отворена, а от нея се подавало дулото на ловната пушка.

Близки на загиналия предполагат, че Димитър е оставил пушката зарадена на задната седалка. Отворил е вратата и се е опитал да я премести. Спусъкът обаче явно се е опрял в друг предмет и пушкалото е гръмнало”, пише "Монитор".

Пристигналият на място екип на "Спешна помощ” само е констатирал смъртта. Прокуратурата и полицията изяснават обстоятелствата около злополучния изстрел.

Според близки до разследването най-вероятно става въпрос за нелеп нещастен случай. Версията за самоубийство изглежда много малко вероятна.

Загиналият авджия е бил в много добро настроение по време на лова. Близките му също са категорични, че не им е известна причина ловъцът да посяга на живота си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

До дончо цончев

преди 7 години

Кой ще ни излапа бе селянин, като ти зашия един шамар знаеш ли как ще ми говориш за ловци..Ходи помагай в няков война, къде си тръгнал да гърмиш животни, не сме средновековието ....не останаха гори и диви животни от *** комплексари като вас,

24

До Пламен

преди 7 години

Напротив- като си *** се самозастрелваш. Нека се весели сега , честити празници

23

Пламен

преди 7 години

Тъпотия и простотия лъха от коментари те Ви,злобеете и се радвате на смъртта на наш сънародник,срам само това чуствам добре че сте анонимни и не ви познавам.Бъдете Живи и Здрави.

fallback