Снимка: Булфото, архив
fallback

Бургаската полиция започна бързо производство срещу руски гражданин за арогантно поведение срещу полицейски екип. Инцидентът е от петък вечер.

След получен сигнал полицаите установили катастрофирало "Рено Канго", с бургаска регистрация. По автомобила в предната и дясната част имало значителни материални щети, пише "24 часа".

Водачът без видима причина започнал да се държи арогантно и грубо със служителите. При полицейското разпореждане да извади калъфче с нож, който носил на кръста си, налетял да се саморазправя физически с полицаите.

Опитал се да удари с юмрук единия служител в областта на главата, след което го дръпнал за униформата и откъснал част от десния ръкав в долната му част и левия пагон.

За да го спрат полицаите използвали физическа сила и помощни средства. Констатирано е, че мъжът е 31-годишен руски гражданин, постоянно пребиваващ в Бургас.

След задържането той продължил да буйства и отправил закани към двамата полицаи. Руснакът отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Руснака

преди 7 години

Когато бях овчарчеи овците пасях,бях много благодарен,макар и сиромах.Сега голям овчар съмИ овци пак паса,Но по-съм благодарен,Щот е.б.а ги във г.ъ.з.а.

64

Арнаудов

преди 7 години

Не се знае дали е руснак може да е всякакъв от 140 те милиона"руснаци" 50 милиона са индианци-чукчи,арменци,кафказци,евреи,тюрки,монголи,татари,българи....

63

Денис

преди 7 години

От както го няма Митьо Очите на фронта,много взеха да виреят разни пинчери....

fallback