Снимка: Facebook
fallback

Няма резултат от днешното издирване на 40-годишния Тодор Владимиров, който се изгуби в Стара планина, съобщиха от ПСС пред “Фокус”.

Oще по темата
Спасителите вече се прибират и акцията ще продължи утре, тъй като действията не могат да се осъществяват в тъмната част на денонощието.

Една част от спасителите са в хижа „Левски“, а другата е в хижа „Добрила“. От ПСС отчитат, че за момента в акцията няма да се включват доброволци, тъй като времето е изключително лошо и не е удачно да се включват хора, които не са готови за такива екстремални условия.

В петъчния ден в издирването ще се включи и отряд от Пловдив, който в момента се намира в хижа „Рай“. Заедно с тях има и куче, но заради бурния вятър то не може да се включи пълноценно в акцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Ния

преди 7 години

Тодор Владимиров е намерен ЖИВ!

9

До Пешо

преди 7 години

Пешо, има и жена и деца. Или се подготвяйте напълно,или не пишете глупости. Кога престанахме да бъдем хора...

8

Пешо

преди 7 години

Тръгнал сам, по непознат маршрут, в коварен район, да си прави разходки през Декември....Ми....естествен подбор.А забелязвате ли, че и тоя е съар ерген.Ако имаше жена и деца за гледане, нямаше да прави такива глупости.Човек ако седи сам след една дадена възраст, почва да му вреди. А и на обществото.

fallback