Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Детето, което вчера беше пометено заедно с майка си на пешеходна пътека в Поморие от автомобил, е с опасност за живота. Майка му пък е с фрактури.

Oще по темата

Вчера малко преди 18 ч. автомобил с десен волан, управляван от 46-годишен мъж, блъска майката и бебето на пешеходна пътека в Поморие. Шофьорът е карал с висока скорост. Предполага се, че заради десния волан не е имал добра видимост.

След инцидента е повикал линейка.

Жената е с фрактура на две места на подбедрицата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

тъпчо

преди 7 години

До УмчоКакто казах, знам какъв е проблема с десния волан! И не оспорвам. В случая обаче - висока скорост-пешеходна пътека-ти ми кажи къде е вината на десния волан...Истината е, че няма значение дали е ляв или десен волана тук - има правила,има закони,но няма кой да ги раздава и съответно няма кой да ги спазва. Това е.

17

Умчо

преди 7 години

До тъпчоНапротив, десния волан, ПО ПРЕЗУМПЦИЯ е предпоставка за ПТП. Затова в много държави е забранено да се регистрират автомобили, на които волана не е от правилната страна, в случая от дясно, вместо от ляво. В резултат на това, колите втора употреба, с десен волан имат много ограничен пазар в Европа и са по- евтини. А простия и глупав човек гледа да е евтинко, а не дали е целесъобразно.

16

тъпчо

преди 7 години

До УмчоАз много добре знам какъв е проблема с десния волан. В случая не той е виновен. Ко значи "нямал видимост" тук, имаш пешеходна пътека - спираш. Просто и ясно, "умчо".

fallback