Снимка: BTV
fallback

Взривилите в Хитрино цистерни вече не горят, тъй като огнеборците са ги охладили с вода. Това заяви Ася Йорданова, говорител на полицията в Шумен. 

По неофициална информация обаче водата на пожарникарите е свършила, съобщи репортер на Нова тв. Екипът не е бил допуснат до мястото на трагедията, тъй като имало опасност от нов взрив.

Oще по темата
23 души от село Хитрино са откарани в центъра за Спешна медицинска помощ в Шумен. Трима от тях са били с обгаряния и са транспортирани във Военноморска болница към ВМА във Варна. Става въпрос за двама мъже и една жена.

По думите й двама от пострадалите са с около 10% изгаряния, друг е бил с около 30%. "Това са най-сериозно пострадалите", добави тя. По думите й освен изгорели къщи, има и изгорели коли.
 
На терен работят над 100 пожарникари. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

аз

преди 7 години

До ИвТи откри нов източник на енергия.Браво.Ще горим вода.

15

Anonimen

преди 7 години

За Ив или ивчо....Значи,че при пожар първо се ограничава за да не обхване по голям периметър и след това се гаси огнището от където е тръгнал,в случая колегите предполагам че охлаждат и локализират бедни ми *** и като нямаш хал хабер защо пишеш ? На пяната е необходима вода за да се дозира и да се използва , кратности и т.н.т за което ти *** не знаеш !! Ако се използва пяна както ти казваш пяната на 100 пожарни може и да не стигне за такъв пожар !! Не пиши глупости! ***

14

чери

преди 7 години

До Калин Ами тези които крадяха от 89 година си намериха партия и тя се казва ГЕРБ като продалжиха да крадат с партиен гръб.

fallback