Снимка: Булфото, архив
fallback

Премиерът в оставка Бойко Борисов пътува към Хитрино, където тази сутрин избухна цистерна. След инцидента има най-малко четирима загинали, над 20 ранени, има и хора в неизвестност.

Oще по темата

"Създадена е организация за евакуиране на хората в района на инцидента в Хитрино. На място на произшествието са изпратени 12 пожарни и спасителни екипа от Шумен, Търговище, Варна и Русе, както и екипи на Бърза помощ. При нужда имаме готовност да изпратим още екипи. Колегите се опитват да овладеят ситуацията. В момента пътувам към мястото. Обръщам се към всички граждани, които могат да помогнат. Докладваха ми, че болницата в Шумен се нуждае от кръв. Непрекъснато се приемат нови пострадали. Моля, всеки който може, нека кръводари за спасяване на пострадалите", призова Борисов от Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

ААааай..,

преди 7 години

От къде да я вземем тая кръв,бе? Ти ни я изпи до капка. С хроничния глад на който осъди над 2,5 мил българи каква кръв да имаме,бе? Най напред трябва теб да източат.Я какъв *** си се пръкнал.Тая шия не ти е от туршия ,нали? И въпреки всичко,хората са готови да помогнат,но тоя наглец да се пръждосва на май ната си завинаги!!!!!!!!!!!!!!

77

Анонимен

преди 7 години

"Моля, всеки който може, нека кръводари за спасяване на пострадалите", призова Борисов от Facebook."Първо ще обяваиш от каква кръвна група се нуждаят пострадалите- това не ти е овцата, дето като я издоиш можеш да й излееш млякото във всяка мандра.

76

Анонимен

преди 7 години

"Бойко Борисов: Болницата в Шумен има нужда от кръв, помогнете!"Боцко, ти коя кръвна група си, кръв дари ли? Естествено, че не си- дайте, за да дадем, нали така?

fallback