Снимка: Dnes.bg
fallback

Мерцедесът на сирийския студент Хаян Туаир е бил залят с бяла блажна боя в Пловдив, съобщи репортер на Dnes.bg.

Младежът си е навлякъл гнева на граждани най-вероятно заради неправилно паркиране. В социалните мрежи той няколко пъти е публикувал лъскавото си возило, как е паркирано неправилно. В един от постовете дори пише: "Ха ха и ще стои където искам!"

Лъскавата кола е спряна точно под знак стоп и на много по-малко от 5 метра от кръстовището с улица "Преслав" в центъра на града.

Общинските полицаи обаче явно са решили, че колата единствено е спряла неправилно, но не пречи на движението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

WC

преди 7 години

Утре бояджията да се изака на предната седалка.

42

Млад шофьор

преди 7 години

Не мисля, че има нещо расистко в тази постъпка. Съвсем наскоро имаше статия за залята с боя кола в София и собственика си беше българин, така че това си е по-скоро случай на саморазправа. Аз лично предпочитам да им лепя лепенки с надпис "Паркирал съм като ***". Това е поредния случай, в който искат да покажат колко са онеправдани сирийците. А тоя млад студент защо не вземе да продаде тоя мерцедес и да раздаде парите на бедстващите си сънародници, а вместо това парадира с него ?

41

Krom

преди 7 години

Ха-ха и другия път да не забравяме и традиционните за българското гостоприемство три кръстосани Кирки забити в предния капак на наглия камило*уважител. Никаква толерастия за повярвали си ара*бльоци които смятат, че с парите от контрабанда и наркобизнес са "дълбоко" уседнали в България. Да не се застояват. В Алепо се нуждаят и от Мерцедеса и от наглия "доброволец". Бързо ще им намерят предназначение.

fallback