Снимка: Dnes.bg
fallback

Полицията в Пловдив арестува 23-годишния Кязим Стоянов, който е водачът на лекия автомобил, преминал на червен семафор и предизвикал катастрофа с влак.

Припомняме ви, че при кървавия инцидент загина 24-годишната му съпруга, а 7-месечното им бебе е с опасност за живота в болница.

Oще по темата

Инцидентът стана близо до село Песнопой. Автомобилът с пътници от Казанлък, решил да премине прелеза по време на включена светлинна и звукова сигнализация. В този момент колата била връхлетяна от влаковата композиция.

"Лекият автомобил не е спрял на ЖП прелеза, за да даде път на влака, който минава, иначе светофарната уредба е работила", заяви пред Dnes.bg кметът на пловдивското село Песнопой Янка Чонова.

Жената загива намясто, а бебето е откарано в болница с тежка травма на черепа. Мъжът е невредим след инцидента. Заради катастрофата влаковете по линията Пловдив-Карлово бяха блокирани няколко часа.

Алкохолните проби на водача на колата и на машиниста са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Припомняме ви, че при кървавия инцидент загина 24-годишната му съпруга, а 7-месечното им бебе е с опасност за живота в болница.... Автомобилът с пътници от Казанлък, решил да премине прелеза по време на включена светлинна и звукова сигнализацияЗначи хем са пътували цяло семейство, хем автомобилът с пътници от Казанлък решил да премине прелеза. Тоест се вменява вина на автомобила, той е решил да изтребе данъкоплатците. Това е автомобил расист.

11

Анонимен

преди 7 години

100% се е зачудил, защо тея ламБи пресветкват и кво дрънчи така, но преравяики в кухата си кратуна не е разбрал, че му сигнализират за наближаващата опасност!...а ако беше ходил на шоф.курсове, ехеее

10

стига бре

преди 7 години

какво значение има името - законите на физиката са същите за всички.

fallback