Снимка: Dnes.bg
fallback

"Още не е уточнено кой е виновен, но се предполага, че лекият автомобил не е спрял на ЖП прелеза, за да даде път на влака, който минава, иначе светофарната уредба е работила”. Това заяви пред Dnes.bg кметът на пловдивското село Песнопой Янка Чонова.

Тя бе на мястото, на което влак удари лек автомобил. При инцидента загина 21-годишна жена от Казанлък. В автомобила е пътувало и бебе, което е настанено в УМБАЛ "Св. Георги".

Oще по темата

"То е в стабилно състояние, но с травми по тялото, правят му се изследвания”, съобщиха за Dnes.bg от болницата в Пловдив.

Инцидентът е станал близо до село Песнопой. Автомобилът с пътници от Казанлък, решил да премине прелеза по време на включена светлинна и звукова сигнализация.

В този момент колата била връхлетяна от влаковата композиция. Мъжът е невредим след инцидента. Той е от ромски произход. Заради катастрофата влаковете по линията Пловдив-Карлово бяха блокирани няколко часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Аз

преди 7 години

"Той е от ромски произход" Ето толкова глупав :)

12

Peppi

преди 7 години

Немога да разбера колко точно глупав трябва да си, за да минеш прз влакови релси при сигнал за преминаващ влак, а и бебето ти да е в колата?

11

Анонимен

преди 7 години

На портокал минали или на домат

fallback