Снимка: Dnes.bg
fallback

Зрелищна катастрофа стана в Пловдив в петъчния следобед. Водач на БМВ мина на червено и събори електрически стълб и светофарна уредба.

Катастрофата стана в района на КАТ до пловдивскаката Шекер махала.

Лекият автомобил влизал в Пловдив с висока скорост, не спрял на червения сигнал и опитал да избегне удар с намиращия се в средата на кръстовището друг автомобил. След като го зажулил, се отклонил от пътя и се ударил в стълб със светофарна уредба.
Във втората кола пътувало бебе на 20 дни, което не е ранено. Материалните щети са сериозни, а инцидентът предизвика гнева на ромите от близката махала, които скочиха срещу виновния водач.

"Не го ли е срам, ние минахме на портокал на светофара /б.ред. оранжево/, а той на червено, щеше да ни убие, като автомат се заби", разказа пътничка в автомобила.

Алкохолната проба на виновния шофьор е отрицателна.

"В шок съм, не искам да говоря", лаконичен беше той.

Полицията успокои страстите. Според очевидци, водачът е управлявал колата с над 100 км/ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 7 години

Илиянчо,да те зажулят .......е, моето момче!

26

Asparuhovski Most

преди 7 години

Mvr bg ministara v postavka i astronomicheskata migrantska observatoria v Varna izchisliavat kolko jilistni zoni ima v rbg i kolko patni tabelki ima za ogranichitelna skorost 20 km v jilistna zona v rbg...faktite sa izlojeni v turisticheskoto ministerstvo za spravka na izvanzemnite turisti na rbg po evro programata Krastonosni pohodi na lunna svetlina.

25

Анонимен

преди 7 години

Има моменти когато на определени каруцарчета крака им се залепва За газта и колкото и усилия да полагат немогат да го отлепят. Най-вече дефекта се забелязва при БМВ- каруците.

fallback